Bengt Sundberg International AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Bengt Sundberg International AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Köping här finns det många olika Aktiebolag. Bengt Sundberg International AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Bengt Sundberg International AB är momsregistrerat sedan2000-03-27 och har organisationsnummer 556581-7136.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-7337903 alternativt besöka eller skicka post till Bengt Sundberg International AB på följande adress Skogsängsg. 7, 731 52, Köping.

Bengt Sundberg International AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-03-27.

I Bengt Sundberg International AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sundberg, Eva Lena Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av däck, däckmaskiner, däcktillbehör och bilreservdelar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.