Hästens Sängar Tillverkning Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556581-2996 är organisationsnummer för företaget Hästens Sängar Tillverkning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hästens Sängar Tillverkning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Hästens Sängar Tillverkning Aktiebolag finns i.

Hästens Sängar Tillverkning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-12-03 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hästens Sängar Tillverkning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

Hästens Sängar Tillverkning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hästens Sängar Tillverkning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jansson, Carl Peter

Vill ni komma i kontakt med Hästens Sängar Tillverkning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-27400 eller genom brev på följande adress:
Nya Hamnv. 7, 731 36, Köping

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av sängar och sovutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hästens Sängar Tillverkning Aktiebolag och det är Ryde, Jan David som är född 1963 och har titeln VD, Ryde, Jan David som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Carl Peter som är född 1965 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Arvidsson Älgne, Helena Maria som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,