Sandbackas Billackering Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva billackkering, jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sandbackas Billackering Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är Sandbackas Billackering Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1999-12-08 så skapades Sandbackas Billackering Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Sandbackas Billackering Aktiebolag har haft det sedan 2002-11-07.

Sandbackas Billackering Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-06-01

556580-7624 är organisationsnummret för bolaget som finns i Köping.

Just nu är Sandbackas Billackering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Sandbackas Billackering Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-20222 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sandbackas Billackering Aktiebolag är Karlsson, Lars Ove som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Christina Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .