Köping Hotellfastighet AB

Västmanlands län

Information

I Köping finns det ett Aktiebolag som heter Köping Hotellfastighet AB. Det finns flera verksamheter som liknar Köping Hotellfastighet AB i Västmanlands län. Köping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Köping Hotellfastighet AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-09-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1999-09-27 så har Köping Hotellfastighet AB varit registrerat och sedan 2000-09-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Köping Hotellfastighet AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Köping.

Vill man komma i kontakt med Köping Hotellfastighet AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hultgrensg. 10, 731 50, Köping. Vi ni istället prata med Köping Hotellfastighet AB så kan ni göra det på 0525-14049.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Adolfsen, Kristian Arne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Adolfsen, Roger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, sundal, Johnny som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Widell Lindstrand, Carl Henrik som är född 1972 och har titeln Delgivningsbar person, Lindstrand, Lars Johan som är född 1949 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Adolfsen, Kristian Arne -Adolfsen, Roger .

Köping Hotellfastighet AB har 556576-2258 som sitt organisationsnummer.