Advokatfirman Carlstedt Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Advokatfirman Carlstedt Aktiebolag är ett av många företag som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som Advokatfirman Carlstedt Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Advokatfirman Carlstedt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Advokatfirman Carlstedt Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1999-08-30. Men sedan 1999-01-01 så har Advokatfirman Carlstedt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stora g. 8, 731 30, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Advokatfirman Carlstedt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-16040.

Köping arbetar för att företag som Advokatfirman Carlstedt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Advokatfirman Carlstedt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva advokatbyrå jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Advokatfirman Carlstedt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Advokatfirman Carlstedt Aktiebolag och det är följande personer, Carlstedt, Tomas Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Advokatfirman Carlstedt Aktiebolag är 556574-4710.