RINK AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva reklambyrå och datakonsultverksamhet med inriktning på internet och hemsidesproduktion ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RINK AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är RINK AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1999-01-11 så skapades RINK AB och bolaget är har F-skattsedel RINK AB har haft det sedan 1999-01-01.

RINK AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556565-0081 är organisationsnummret för bolaget som finns i Köping.

Just nu är RINK AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med RINK AB så går det att nå dem via telefon på 0221-24315 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom RINK AB är Gustafsson, Bengt Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomstedt, Kerstin Anita Kicki som är född 1965 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .