Ove Lindholm Åkeri AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Ove Lindholm Åkeri AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Ove Lindholm Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Ove Lindholm Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Ove Lindholm Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-10-21. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där företaget finns i jobbar för att företag som Ove Lindholm Åkeri AB ska trivas.

Ove Lindholm Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02. I Köping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva åkeri samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ove Lindholm Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Ove Lindholm Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Ove Lindholm Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5423450.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ove Lindholm Åkeri AB är Lindholm, Per Ove som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Djupsjöbacka Lindholm, Thula K som är född 1950 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Ove Lindholm Åkeri AB har 556561-4368 som sitt organisationsnummer.