Rolf Lindqvist Bil Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556555-6791 är organisationsnummer för verksamheten Rolf Lindqvist Bil Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rolf Lindqvist Bil Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Rolf Lindqvist Bil Aktiebolag finns i.

Rolf Lindqvist Bil Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-05-15 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rolf Lindqvist Bil Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Rolf Lindqvist Bil Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rolf Lindqvist Bil Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Lindqvist, Anders Fredrik -Lindqvist, Erik Thomas -Lindqvist, Rolf Erik Vilhelm Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Rolf Lindqvist Bil Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-18430 eller genom brev på följande adress:
Mästareg. 1, 731 50, Köping

Bolaget skall bedriva bilhandel och bilverkstad ävensom idka därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Rolf Lindqvist Bil Aktiebolag och det är Lindqvist, Anders Fredrik som är född 1967 och har titeln VD, Lindqvist, Anders Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Erik Thomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Rolf Erik Vilhelm som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Christensson, Mats Gustav som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantPer Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,