Markisland Sverige AB

Västmanlands län

Information

Markisland Sverige AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Markisland Sverige AB finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Markisland Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Markisland Sverige AB har haft sedan 1998-01-01. Markisland Sverige AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Markisland Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skattkärrsv. 91, 656 71, Skattkärr men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 054-860780.

Köping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Markisland Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Markisland Sverige AB har idag 556549-2518 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Markisland Sverige AB

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och montering av värme- och ljusavskärmningsprodukter. Dessutom försäljning och montering av larmprodukter, säkerhetssystem samt modulsystem för byggnation och därmed förenlig verksamhet.

I Markisland Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Anerönn, Nils Thomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Anerönn, Doris Regina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .