Bygghandeln Mälardalen Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Bygghandeln Mälardalen Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Köping här finns det många olika Aktiebolag. Bygghandeln Mälardalen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Bygghandeln Mälardalen Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556542-8173.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0221-17740 alternativt besöka eller skicka post till Bygghandeln Mälardalen Aktiebolag på följande adress Rosenlundsg. 8, 731 50, Köping.

Bygghandeln Mälardalen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Bygghandeln Mälardalen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lugnberg, Eva Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva byggmaterialhandel, konsultverksamhet inom ekonomi och administration samt idka därmed förenlig verksamhet.