Vallsta Gård AB

Västmanlands län

Information

Vallsta Gård AB är ett företag som finns i Köping. I Vallsta Gård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Anders Börje som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Erik Göran som är född 1951 och har titeln Suppleant, Jigedal, Lennart Gustav som är född 1942 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vallsta Gård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vallsta Gård AB på telefon 0221-50760.

Bolaget skall bedriva produktion av mjölk och nötkött, vall- och spannmålsodling, fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vallsta Gård AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vallsta Gård AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vallsta Gård AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Vallsta Gård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vallsta Gård AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vallsta Gård AB har 556540-7409 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.