Köpings Stål- och Byggentreprenader Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall utföra stål- och byggentreprenader samt uthyrning av truckar, baklastare, svetsmaskiner, byggställningar jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Köpings Stål- och Byggentreprenader Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är Köpings Stål- och Byggentreprenader Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1997-02-10 så skapades Köpings Stål- och Byggentreprenader Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556538-8468 är organisationsnummret för företaget som finns i Köping.

Just nu är Köpings Stål- och Byggentreprenader Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Köpings Stål- och Byggentreprenader Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-13555 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Asplund, Hans Urban Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Köpings Stål- och Byggentreprenader Aktiebolag är Asplund, Hans Urban som är född 1948 och har titeln VD, Asplund, Hans Urban som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Göran Jonny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderkvist, Per-Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Österberg, Jan Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .