Ollebo Fastigheter AB

Västmanlands län

Information

Ollebo Fastigheter AB är en verksamhet som finns i Köping. I Ollebo Fastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ångman, Fredrik Daniel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ångman, Lennart Håkan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ångman, Olov Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ollebo Fastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ollebo Fastigheter AB på telefon 0221-50325.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ollebo Fastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ollebo Fastigheter AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ollebo Fastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-02-14 och Ollebo Fastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ollebo Fastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ångman, Olov Lennart

Ollebo Fastigheter AB har 556525-1781 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.