Mediquinn Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556509-5741 är organisationsnummer för verksamheten Mediquinn Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mediquinn Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Mediquinn Aktiebolag finns i.

Mediquinn Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-03-06 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mediquinn Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mediquinn Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mediquinn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Mediquinn Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-16555 eller genom brev på följande adress:
Ö. Långg. 29, 731 30, Köping

Bolaget skall vara privatläkarmottagning inom gynekologi och obstetik samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Mediquinn Aktiebolag och det är Hammarström, Göran Ragnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarström, Rekha som är född 1951 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,