Kvitles Europa-Import Leather House Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Kvitles Europa-Import Leather House Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Kvitles Europa-Import Leather House Aktiebolag finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kvitles Europa-Import Leather House Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kvitles Europa-Import Leather House Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Kvitles Europa-Import Leather House Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kvitles Europa-Import Leather House Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Granv. 13, 731 60, Valskog men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-32550.

Köping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kvitles Europa-Import Leather House Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kvitles Europa-Import Leather House Aktiebolag har idag 556507-0298 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kvitles Europa-Import Leather House Aktiebolag

Bolaget skall bedriva import och export av möbler och inredningar, handel med aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Kvitles Europa-Import Leather House Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kvitle, Odd Kenneth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvitle, Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .