G S Tampongtryck Aktiebolag

Västmanlands län

Information

G S Tampongtryck Aktiebolag är ett bolag som finns i Köping. I G S Tampongtryck Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Höglund, Sten Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Gunnel Ingrid Birgitta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med G S Tampongtryck Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå G S Tampongtryck Aktiebolag på telefon 070-5330560.

Bolaget skall bedriva industritryck såsom tryckning på plastdetaljer till industri (regleringsrattar och LCD-hållare) samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är G S Tampongtryck Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

G S Tampongtryck Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

G S Tampongtryck Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och G S Tampongtryck Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för G S Tampongtryck Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Höglund, Gunnel Ingrid Birgitta -Höglund, Sten Erik

G S Tampongtryck Aktiebolag har 556503-0862 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.