Flisfrakt i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556498-0844 är organisationsnummer för verksamheten Flisfrakt i Köping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flisfrakt i Köping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Flisfrakt i Köping Aktiebolag finns i.

Flisfrakt i Köping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-11-02 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Flisfrakt i Köping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Flisfrakt i Köping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Flisfrakt i Köping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Flisfrakt i Köping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-71800 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva åkeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Flisfrakt i Köping Aktiebolag och det är Karlsson, Lars-Axel som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Vera Olga som är född 1933 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,