Golvservice i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Golvservice i Köping Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Köping här finns det många olika Aktiebolag. Golvservice i Köping Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Golvservice i Köping Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556496-5555.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0221-82490 alternativt besöka eller skicka post till Golvservice i Köping Aktiebolag på följande adress Koltrastv. 1 B, 731 42, Köping.

Golvservice i Köping Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Golvservice i Köping Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ludvigsson, Svea Karin Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsservice, bygg-, golv- och väggarbeten, försäljning av byggnadsmaterial samt idka därmed förenlig verksamhet.