MJ Konsult i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolagets verksamhet skall vara att driva konsultation och försäljning av vvs-tjänster och produkter jämte därmed förenlig verksamhet samt tävlingsverksamhet med travhästar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MJ Konsult i Köping Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är MJ Konsult i Köping Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1994-08-30 så skapades MJ Konsult i Köping Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel MJ Konsult i Köping Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

MJ Konsult i Köping Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556492-2630 är organisationsnummret för bolaget som finns i Köping.

Just nu är MJ Konsult i Köping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med MJ Konsult i Köping Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-14070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Karlsson, Karl Gunnar Firman tecknas i förening av -Karlsson, Karl Johan -Karlsson, Karl Magnus

Följande personer är på något sätt aktiva inom MJ Konsult i Köping Aktiebolag är Karlsson, Karl Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Johan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.