BIA Härdplast AB

Västmanlands län

Information

BIA Härdplast AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där BIA Härdplast AB finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. BIA Härdplast AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket BIA Härdplast AB har haft sedan 1995-01-01. BIA Härdplast AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BIA Härdplast AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Orrtorp Gård 1, 731 98, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-21130.

Köping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är BIA Härdplast AB Privat, ej börsnoterat.

BIA Härdplast AB har idag 556491-7002 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BIA Härdplast AB

Bolaget skall bedriva tillverkning av behållare i glasfiber- armerad polyester för teknisk industri, kemisk industri, massa- industri och miljöindustri, hästsport omfattande uppfödning, träning och tävling med huvudsakligen hopphästar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I BIA Härdplast AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Frisinger, Sven Jonas Håkan som är född 1955 och har titeln VD, Frisinger, Sven Jonas Håkan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Carl Peter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .