Birdnest Records Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556491-0973 är organisationsnummer för verksamheten Birdnest Records Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Birdnest Records Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Birdnest Records Aktiebolag finns i.

Birdnest Records Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-08-16 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Birdnest Records Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Birdnest Records Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Birdnest Records Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Birdnest Records Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-21050 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 5, 731 30, Köping

Bolaget skall producera och försälja grammofonskivor, bedriva turné- och konsertbokning (i huvudsakligt promotionssyfte med band på den egna etiketten) exportera och importera grammofon- skivor, bedriva restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Birdnest Records Aktiebolag och det är Granberg, Per Anders som är född 1965 och har titeln VD, Granberg, Per Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Stephan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,