KNSS Gruppen AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och KNSS Gruppen AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och KNSS Gruppen AB är ett av dem. Statusen för KNSS Gruppen AB är att Bolaget är aktivt.

KNSS Gruppen AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-02-24. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där bolaget finns i jobbar för att bolag som KNSS Gruppen AB ska trivas.

KNSS Gruppen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Köping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall handha koncerngemensam administration, förvalta fast och lös egendom, företrädesvis värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KNSS Gruppen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är KNSS Gruppen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med KNSS Gruppen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-21330.

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas två i förening av -styrelsens ledamöter.

De som är på något sätt har med KNSS Gruppen AB är Sandberg, Bengt Denny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Ove Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kruse, Alf Henry som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Bo Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Björn Ejvin som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

KNSS Gruppen AB har 556483-0114 som sitt organisationsnummer.