Musik Shopen i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Musik Shopen i Köping Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Köping här finns det många olika Aktiebolag. Musik Shopen i Köping Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Musik Shopen i Köping Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556482-4695.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0221-21145 alternativt besöka eller skicka post till Musik Shopen i Köping Aktiebolag på följande adress Barnhemsg. 7, 731 32, Köping.

Musik Shopen i Köping Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Musik Shopen i Köping Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Jerner, Cathrine Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är handel med musikinstrument, tillbehör till musikinstrument och datorer med tillbehör, uthyrning av musikinstrument samt utförande av musik och inspelningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.