Peter Andreasson Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Peter Andreasson Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Peter Andreasson Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Peter Andreasson Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Peter Andreasson Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-10-25. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Peter Andreasson Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Peter Andreasson Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Köping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Andreasson Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Peter Andreasson Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Peter Andreasson Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-14414.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Peter Andreasson Åkeri Aktiebolag är Andreasson, Tore Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Britt Gun-Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Hallsten, Siv Monica som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Peter Andreasson Åkeri Aktiebolag har 556475-7010 som sitt organisationsnummer.