Urban Andreasson Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Urban Andreasson Åkeri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Köping här finns det många olika Aktiebolag. Urban Andreasson Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Urban Andreasson Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556474-1923.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 010-2772995 alternativt besöka eller skicka post till Urban Andreasson Åkeri Aktiebolag på följande adress Busta 15, 731 93, Köping.

Urban Andreasson Åkeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Urban Andreasson Åkeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andreasson, Aliisa Maarit Annikki som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.