Ekmark & Partner Aktiebolag (Bredbar)

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Ekmark & Partner Aktiebolag (Bredbar). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Köping här finns det många olika Aktiebolag. Ekmark & Partner Aktiebolag (Bredbar) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Ekmark & Partner Aktiebolag (Bredbar) är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556472-0794.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 090-141085 alternativt besöka eller skicka post till Ekmark & Partner Aktiebolag (Bredbar) på följande adress Götg. 8, 903 27, Umeå.

Ekmark & Partner Aktiebolag (Bredbar) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ekmark & Partner Aktiebolag (Bredbar) så sitter följande personer i styrelsen: , , Ekmark, Lars Magnus Ellert som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva restaurangrörelse med tillhörande cateringverksamhet, byggnadsverksamhet, förvaltning av fastigheter och värdepapper, tillhandahållande av ekonomitjänster samt annan därmed förenlig verksamhet.