LEAX Quality Aktiebolag

Västmanlands län

Information

LEAX Quality Aktiebolag är ett av många företag som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som LEAX Quality Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LEAX Quality Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

LEAX Quality Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1992-11-06. Men sedan 1993-01-01 så har LEAX Quality Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nya Hamnv. 4, 731 36, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LEAX Quality Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-34615.

Köping arbetar för att företag som LEAX Quality Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LEAX Quality Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall tillhandahålla tjänster inom kvalitetsstyrning med inriktning på kaliblering av mätdon och etablering av kvalitetssystem samt bedriva utbildning inom kvalitets- och mätteknik samt produktionsekonomi och produktionsteknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LEAX Quality Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berggren, Roger Christer -Fahlkvist Förlin, Eva Birgitta Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LEAX Quality Aktiebolag och det är följande personer, Fahlkvist Förlin, Eva Birgitta som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Berggren, Roger Christer som är född 1968 och har titeln Extern VD, Björk, Sören Vilhelm som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Leif Gerhard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Kjell Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Lars Ingvar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot.Folkesson, Krister som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansen, Harald som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Jan Thomas som är född 1960 och har titeln Suppleant.Seger, John Peter som är född 1964 och har titeln Suppleant.Seger, Robert Axel som är född 1962 och har titeln Suppleant.Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor.KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för LEAX Quality Aktiebolag är 556456-2493.