Nybergs Bil & Kylarservice i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Nybergs Bil & Kylarservice i Köping Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Nybergs Bil & Kylarservice i Köping Aktiebolag finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nybergs Bil & Kylarservice i Köping Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Nybergs Bil & Kylarservice i Köping Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Nybergs Bil & Kylarservice i Köping Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-20820.

Köping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nybergs Bil & Kylarservice i Köping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nybergs Bil & Kylarservice i Köping Aktiebolag har idag 556455-0233 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nybergs Bil & Kylarservice i Köping Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bilhandel och bilservice samt därmed förenlig verksamhet.

I Nybergs Bil & Kylarservice i Köping Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nyberg, Dan Michael som är född 1966 och har titeln VD, Nyberg, Dan Michael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Halldin Dorthe som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor, .