Elteknologi, Anders Isaksson Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556448-6321 är organisationsnummer för verksamheten Elteknologi, Anders Isaksson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elteknologi, Anders Isaksson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Elteknologi, Anders Isaksson Aktiebolag finns i.

Elteknologi, Anders Isaksson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-05-25 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elteknologi, Anders Isaksson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Elteknologi, Anders Isaksson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elteknologi, Anders Isaksson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Elteknologi, Anders Isaksson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-23536 eller genom brev på följande adress:
Nya Hamnv. 4, 731 36, Köping

Bolagets verksamhet skall vara att: -bedriva elinstallationer och elservice, -sälja elmaterial, -förvalta värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elteknologi, Anders Isaksson Aktiebolag och det är Isaksson, Bo Anders Olov som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenman, Kerstin Mari som är född 1953 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,