C Granqvist Byggprojekt Aktiebolag

Västmanlands län

Information

C Granqvist Byggprojekt Aktiebolag är en verksamhet som finns i Köping. I C Granqvist Byggprojekt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grankvist, Sven Conny som är född 1947 och har titeln VD, Grankvist, Sven Conny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Grankvist, Ulla Kristina Elisabet som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekberg, Mats Sune som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kjellman, Mattias Henrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med C Granqvist Byggprojekt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå C Granqvist Byggprojekt Aktiebolag på telefon 0221-24426.

Bolaget skall bedriva projekterings- och byggverksamhet inom renoveringsmarknaden, konsultationer inom byggbranschen, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är C Granqvist Byggprojekt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

C Granqvist Byggprojekt Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

C Granqvist Byggprojekt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och C Granqvist Byggprojekt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för C Granqvist Byggprojekt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Grankvist, Sven Conny

C Granqvist Byggprojekt Aktiebolag har 556443-7621 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.