Bovallen Mekan & Montage Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolagets verksamhet är mekan, montage, svets och reparationer, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bovallen Mekan & Montage Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Köping så är Bovallen Mekan & Montage Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1992-02-14 så skapades Bovallen Mekan & Montage Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Bovallen Mekan & Montage Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bovallen Mekan & Montage Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556443-4560 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Köping.

Just nu är Bovallen Mekan & Montage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bovallen Mekan & Montage Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-10230 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bovallen Mekan & Montage Aktiebolag är Eriksson, Lars Roland som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per Artur som är född 1961 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Wilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .