Korsfalsen i Ströö AB

Västmanlands län

Information

Korsfalsen i Ströö AB är ett bolag som finns i Köping. I Korsfalsen i Ströö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carnestam, Lars Håkan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Landerdahl, Per Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ingegerd Ester Katarina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Korsfalsen i Ströö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Korsfalsen i Ströö AB på telefon 021-125399.

Bolaget skall bedriva lantbruk, förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Korsfalsen i Ströö AB av bolagstypen Aktiebolag.

Korsfalsen i Ströö AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Korsfalsen i Ströö AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Korsfalsen i Ströö AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Korsfalsen i Ströö AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Korsfalsen i Ströö AB har 556442-5048 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.