Sören Pettersson Konsult Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt konsulterande verksamhet inom ekonomi samt handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sören Pettersson Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är Sören Pettersson Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1991-04-11 så skapades Sören Pettersson Konsult Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Sören Pettersson Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sören Pettersson Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556424-3490 är organisationsnummret för företaget som finns i Köping.

Just nu är Sören Pettersson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Sören Pettersson Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-80010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sören Pettersson Konsult Aktiebolag är Pettersson, Per Sören som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Helen Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .