Ängeby i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Ängeby i Köping Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Ängeby i Köping Aktiebolag finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ängeby i Köping Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ängeby i Köping Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ängeby i Köping Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ängeby i Köping Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ängeby 2, 731 98, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-19981.

Köping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ängeby i Köping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ängeby i Köping Aktiebolag har idag 556420-7651 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ängeby i Köping Aktiebolag

Bolaget skall bedriva lantbruk och entreprenadverksamhet inom byggindustri och lantbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ängeby i Köping Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Hans Georg som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bonér, Hans Patrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Nils Georg som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .