Bällsta Lantbruk Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bällsta Lantbruk Aktiebolag är en verksamhet som finns i Köping. I Bällsta Lantbruk Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wixell Gustafsson, Lena Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Stig Lennart som är född 1947 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bällsta Lantbruk Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bällsta Lantbruk Aktiebolag på telefon 0221-60007.

Bolaget skall bedriva jordbruk, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bällsta Lantbruk Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bällsta Lantbruk Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bällsta Lantbruk Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bällsta Lantbruk Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bällsta Lantbruk Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Stig Lennart -Wixell Gustafsson, Lena Birgitta

Bällsta Lantbruk Aktiebolag har 556416-5404 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.