Andreas Skogsentreprenad Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Andreas Skogsentreprenad Aktiebolag är ett företag som finns i Köping. I Andreas Skogsentreprenad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Nils Andreas som är född 1956 och har titeln VD, Eriksson, Nils Andreas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ann-Christine Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Andreas Skogsentreprenad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Andreas Skogsentreprenad Aktiebolag på telefon 0221-33151.

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad och jordbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Andreas Skogsentreprenad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Andreas Skogsentreprenad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Andreas Skogsentreprenad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Andreas Skogsentreprenad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Andreas Skogsentreprenad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Andreas Skogsentreprenad Aktiebolag har 556416-2831 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.