Lansen Ekonomikonsult AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall utföra redovisningsverksamhet, skatterådgivning, företagskonsultationer, fastighetsförvaltning, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lansen Ekonomikonsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är Lansen Ekonomikonsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1991-01-14 så skapades Lansen Ekonomikonsult AB och företaget är har F-skattsedel Lansen Ekonomikonsult AB har haft det sedan 1994-01-01.

Lansen Ekonomikonsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556416-1825 är organisationsnummret för företaget som finns i Köping.

Just nu är Lansen Ekonomikonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Lansen Ekonomikonsult AB så går det att nå dem via telefon på 0227-13025 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lansen Ekonomikonsult AB är Wiik, Stig Torgny som är född 1951 och har titeln VD, Wiik, Stig Torgny som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Gun Ewa Angelica som är född 1974 och har titeln Suppleant, Wiik, Gunhild Birgitta Marianne som är född 1980 och har titeln Suppleant, Wiik, Sonja Elsie Susanne som är född 1979 och har titeln Suppleant, Olsson, Gösta Sverker som är född 1962 och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .