Köpings Kabel-TV Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall mottaga och distribuera radio- och TV-kanaler i kabelnät, bygga och upplåta kabelnät för datatrafik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Köpings Kabel-TV Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är Köpings Kabel-TV Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1991-01-07 så skapades Köpings Kabel-TV Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Köpings Kabel-TV Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Köpings Kabel-TV Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556416-0769 är organisationsnummret för bolaget som finns i Köping.

Just nu är Köpings Kabel-TV Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Köpings Kabel-TV Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-25045 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Millertson, Carl Fredrik Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Köpings Kabel-TV Aktiebolag är Millertson, Carl Fredrik Olof som är född 1965 och har titeln Extern VD, Salomonsson, Gunvor Elisabet som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Erik Börje som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhman, Rolf Sven Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellberg, Jan Tobias som är född 1974 och har titeln Suppleant, Saaf, Ola Ingemar som är född 1948 och har titeln SuppleantTingström, Carl Johan som är född 1973 och har titeln Revisor, Forsling, Emil Ivar Mattias som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Magnusson, Berit Elisabet som är född 1938 och har titeln LekmannarevisorThunell, Sören Helmer som är född 1939 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.