Hans Eskilsson's El Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Hans Eskilsson's El Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Köping här finns det många olika Aktiebolag. Hans Eskilsson's El Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Hans Eskilsson's El Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556414-9697.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0221-42136 alternativt besöka eller skicka post till Hans Eskilsson's El Aktiebolag på följande adress Eklunda Munktorp , 731 92, Köping.

Hans Eskilsson's El Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hans Eskilsson's El Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eskilsson, Eva Susanne som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra elektriska installationer och elreparationer, service samt försäljning av elmaterial i anslutning härtill, driva jordbruk med härtill hörande djurhållning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.