Kohlswa Gjuteri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Kohlswa Gjuteri Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Kohlswa Gjuteri Aktiebolag finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kohlswa Gjuteri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kohlswa Gjuteri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kohlswa Gjuteri Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kohlswa Gjuteri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriområdet, 730 30, Kolsva men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-83000.

Köping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kohlswa Gjuteri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kohlswa Gjuteri Aktiebolag har idag 556414-9010 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Toreson, Per Håkan i förening med en av -ledamöterna Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Kohlswa Gjuteri Aktiebolag

Bolagets verksamhet skall vara att tillverka stålgjutgods med förädling, jämte därmed förenlig verksamhet.

I Kohlswa Gjuteri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Toreson, Per Håkan som är född 1959 och har titeln Extern VD, Westerberg, Bo Erik Charles som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ek, Crister Karl som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramqvist, Arne Karl Gustaf som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Viklund, Jan Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Öman, Sven Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Sven Olof som är född 1942 och har titeln Suppleant, Mikkelsen, Leif Christian som är född 1957 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Mikkilä Pettersson, Tarja Margit A som är född 1961 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantUlriksson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln SuppleantÖstblom, Björn Mikael som är född 1970 och har titeln RevisorNiring, Carl Fredrik som är född 1969 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.