MATATAK AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av reklamartiklar och reklammattor med tryck ävensom idka därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MATATAK AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är MATATAK AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1990-11-13 så skapades MATATAK AB och företaget är har F-skattsedel MATATAK AB har haft det sedan 1994-01-01.

MATATAK AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556411-2265 är organisationsnummret för företaget som finns i Köping.

Just nu är MATATAK AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med MATATAK AB så går det att nå dem via telefon på 0221-50076 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom MATATAK AB är Persson, Karl Matts Albin som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Marianne Christina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .