Försäkringsrådgivarna i Västmanland Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva redovisning, databearbetning, kamerala uppdrag, försäkringsmäkleri, handel med fastigheter, aktier, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Försäkringsrådgivarna i Västmanland Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är Försäkringsrådgivarna i Västmanland Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1990-07-19 så skapades Försäkringsrådgivarna i Västmanland Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556400-1310 är organisationsnummret för företaget som finns i Köping.

Just nu är Försäkringsrådgivarna i Västmanland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Försäkringsrådgivarna i Västmanland Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-21990 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Försäkringsrådgivarna i Västmanland Aktiebolag är Fredborg, Karin Marie som är född 1955 och har titeln Likvidator, .