Info i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Info i Köping Aktiebolag är ett företag som finns i Köping. I Info i Köping Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Erik Staffan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Aina Maria Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Info i Köping Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Info i Köping Aktiebolag på telefon 0221-21340.

Bolaget skall bedriva reklambyrå- och tidningsförlagsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Info i Köping Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Info i Köping Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Info i Köping Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Info i Köping Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Info i Köping Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Info i Köping Aktiebolag har 556386-2886 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.