Janos Vital Konstruktion Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom konstruktionsområdet huvudsakligen mot verkstadsindustrin samt tillhörande serviceuppdrag och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Janos Vital Konstruktion Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är Janos Vital Konstruktion Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1989-12-11 så skapades Janos Vital Konstruktion Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Janos Vital Konstruktion Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Janos Vital Konstruktion Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556379-0202 är organisationsnummret för företaget som finns i Köping.

Just nu är Janos Vital Konstruktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Janos Vital Konstruktion Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-10360 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Janos Vital Konstruktion Aktiebolag är Vital, Janos som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Vital, Ann-Christin Berit som är född 1957 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .