Olicon AB

Västmanlands län

Information

I Köping finns det ett Aktiebolag som heter Olicon AB. Det finns flera bolag som liknar Olicon AB i Västmanlands län. Köping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Olicon AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1989-10-20 så har Olicon AB varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Olicon AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Köping.

Vill man komma i kontakt med Olicon AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Polisg. 2, 731 50, Köping. Vi ni istället prata med Olicon AB så kan ni göra det på 0221-36600.

Bolaget skall bedriva produktion och uthyrning av byggmaterial och utrustning inom byggbranschen och verkstadsindustrin, försäljning och montering av byggnadsmaterial av egen och andra företags tillverkning, import- och exportverksamhet inom bygg- och fasadbranschen, äga och förvalta fast och lös egendom, samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sjölander, Carl Johan Oliver som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Carl Niclas Oliver som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eriksson Heinakroon, Göran Olof P som är född 1973 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Olicon AB har 556374-8671 som sitt organisationsnummer.