Tandläkare Håkan Karlsson Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556374-8556 är organisationsnummer för bolaget Tandläkare Håkan Karlsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandläkare Håkan Karlsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Tandläkare Håkan Karlsson Aktiebolag finns i.

Tandläkare Håkan Karlsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-10-20 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandläkare Håkan Karlsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tandläkare Håkan Karlsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandläkare Håkan Karlsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Håkan Karlsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-14741 eller genom brev på följande adress:
Stora g. 12, 731 30, Köping

Bolaget skall bedrava tandvård, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandläkare Håkan Karlsson Aktiebolag och det är Karlsson, Stig Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Dell Uva Karlsson, Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Hallsten, Siv Monica som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,