KAK Byggen i Kolsva Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556373-5215 är organisationsnummer för företaget KAK Byggen i Kolsva Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KAK Byggen i Kolsva Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som KAK Byggen i Kolsva Aktiebolag finns i.

KAK Byggen i Kolsva Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-10-13 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KAK Byggen i Kolsva Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

KAK Byggen i Kolsva Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KAK Byggen i Kolsva Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med KAK Byggen i Kolsva Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-50325 eller genom brev på följande adress:
Maskinistg. 5, 731 36, Köping

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KAK Byggen i Kolsva Aktiebolag och det är Vikström, Olof Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Jan Olof som är född 1964 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,