Slottspraktiken Christer Humle Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Slottspraktiken Christer Humle Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Köping här finns det många olika Aktiebolag. Slottspraktiken Christer Humle Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Slottspraktiken Christer Humle Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556369-0543.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0221-71006 alternativt besöka eller skicka post till Slottspraktiken Christer Humle Aktiebolag på följande adress Fogdeg. 4, 731 34, Köping.

Slottspraktiken Christer Humle Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Slottspraktiken Christer Humle Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Norberg, Lena Susanne som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet inom området sjukgymnastik och rehabilitering samt idka därmed förenlig verksamhet.