Linne Present i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556366-5388 är organisationsnummer för företaget Linne Present i Köping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Linne Present i Köping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Linne Present i Köping Aktiebolag finns i.

Linne Present i Köping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-08-23 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Linne Present i Köping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Linne Present i Köping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Linne Present i Köping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Linne Present i Köping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-14300 eller genom brev på följande adress:
Stora g. 9, 731 32, Köping

Bolaget skall bedriva detaljhandel med presentartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Linne Present i Köping Aktiebolag och det är Wiklund, Janet Annika som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Albinsson, Inger Matilda som är född 1932 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,