Bröderna Morsings Skogs- & Fastighetsservice Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556362-4575 är organisationsnummer för verksamheten Bröderna Morsings Skogs- & Fastighetsservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Morsings Skogs- & Fastighetsservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Bröderna Morsings Skogs- & Fastighetsservice Aktiebolag finns i.

Bröderna Morsings Skogs- & Fastighetsservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-01 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Morsings Skogs- & Fastighetsservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bröderna Morsings Skogs- & Fastighetsservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bröderna Morsings Skogs- & Fastighetsservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Morsing, Karl Gunnar -Morsing, Rolf Göte Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 2 suppleanter.

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Morsings Skogs- & Fastighetsservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-51669 eller genom brev på följande adress:
Byjordsg. 1C, 731 33, Köping

Bolaget skall utföra skogsarbeten och fastighetsskötsel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Morsings Skogs- & Fastighetsservice Aktiebolag och det är Morsing, Karl Gunnar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Morsing, Rolf Göte som är född 1956 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Hallsten, Siv Monica som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,